Eladó ház Budapest II. ker, 220.000.000 Ft, 440 négyzetméter
220 mFt
Budapest II. ker,
eladó ház
Méret:
440 négyzetméter
Szobák:
5
Fűtés jellege:
Központi
Ingatlan adatai
Irodai azonosító:
10821860
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
ház
Jelleg:
családi ház
Település:
Budapest II. ker
Alapterület:
440 négyzetméter
Ár:
220.000.000 Ft
Ingatlan azonosító:
10597091
Szobák száma:
5
Fűtés jellege:
központi
Telekterület:
2091
Telekterület típusa:
négyzetméter
Ingatlan leírás
Azonnal költözhető panorámás, belső medencés ház! Budapest II. kerületében, a Petneházyrét sík utcájából nyíló 2091 nm-es telken található, jó állapotban lévő, három szintes, garázsos, belső fürdőmedencével és szaunával rendelkező öt szobás, riasztóval felszerelt 440 nm-es családi ház eladó.

 

Az ingatlan a Budakeszi út közelében, természetvédelmi terület mellett, erdőkkel körbevett tiszta levegőjű környezetben található. A telek enyhén emelkedő, saját úton közelíthető meg. A 2091 nm-es telek közepén ősfák és sík részek között található a három szintes, belső szinteltolásos családi ház.

 

A legalsó szinten a bejárat a lépcsőházba vezet. A kétállásos garázs jobbra található, balra a 40 nm-es mély vízforgatós medence, zuhanyzó wc-vel és szaunával került kialakításra. A kazán helyiség is ezen a szinten. Szintén pár lépcsőn kissé felfelé egy 55 nm-es edzőterembe jutunk, ami kiválóan alkalmas a szabadidő hasznos eltöltésére. Az első emeleten kis közlekedő választja el az egyik nagyszobát a konyhától és étkezős nappalitól. A szobán és a nappalin a végig hatalmas üvegablakokon keresztül is csodálatos a kilátás a Hárshegy felé. A lépcsőházból az előttük kialakított 80 nm-es terasz is panorámás.

 

A telek adottságai lehetővé tették, hogy az első emelettől pár lépcsős eltolással találunk egy kisebb és egy nagyobb szobát, amikből a hátrafelé a kert szintjén kialakított 60 nm-es teraszra is kijuthatunk. Itt is a csend és a madarak csicsergése teheti kellemessé a pihenést. A fürdőszobában kádas fürdő, zuhanyzó, dupla mosdókagyló, WC és bidé van elhelyezve. A tetőtérben további két nagyszoba, kádas fürdő és wc található. A lépcsőházból szintén egy panorámás terasz felé van kijárat.

 

A masszív, jó állapotú ház a 90-es években épült, végső nagyságát a 2005-ös felújítás során érte el. Saját elképzelésnek megfelelően tovább alakítható, de jelenlegi állapotában is megfelel a ma igényeinek. A fűtést és melegvizet a gázkazán biztosítja, a melegvíz villanybojler rásegítéssel. A szobák parkettásak, a fa lépcső szép, jó állapotú. A telekre automata működésű távirányítású tolókapun lehet bejutni, akár tíz autóval is be lehet állni.

A közeli erdő és a természetvédelmi terület felé a nagy séták, a két km-re lévő Hársfavirág Lovastanya vagy a Szép Juhászné teniszklub a sportot kedvelőknek adja a lehetőséget. A 7 km-re található Széll Kálmán tér autóval negyedóra alatt, a 22-es buszokkal fél óra alatt érhető el. A háztól a buszmegálló a Laktanyánál 800 méterre.

 

Irányár: 220 000 000 Ft

 

Érd: Érmelléki Zsóka

Tel: 06 30 815 2508

 
Érdeklődés
Érmelléki Zsóka
Az értékesítő:
Érmelléki Zsóka
City Cartel - XI. ker, Hegyalja út
+36-30-815-25-08
 
 
 
 
 
 
Küldés