Eladó ház Budapest III. ker, 1.300.000.000 Ft, 819 négyzetméter
1300 mFt
Budapest III. ker,
eladó ház
Méret:
819 négyzetméter
Szobák:
9
Fűtés jellege:
Nincs megadva
Ingatlan adatai
Irodai azonosító:
10818423
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
ház
Jelleg:
családi ház
Település:
Budapest III. ker
Alapterület:
819 négyzetméter
Ár:
1.300.000.000 Ft
Ingatlan azonosító:
9478251
Szobák száma:
9
Kor:
új építésű
Telekterület:
2000
Telekterület típusa:
négyzetméter
Ingatlan leírás
A telek a II. és III. kerület határán fekszik, az utca legmagasabb pontján, örök-dunai panorámával (a Megyeri hídtól, a Parlamenten át, a Citadelláig) közművesítetten, közvetlen erdőkapcsolattal, zsákutcában. Az infrasrtuktúra kiváló bevásárlóközpontok, oktatási intézmények, sportlehetőségek, egészségügyi intézmény, nevezetességek, kultúrális intézmények és a közlekedés terén. A belváros tíz percen belül megközelíthető!Kuriózum!

Kiemelt figyelem összpontosul az épület-kert-panoráma abszolút egyedi kapcsolatára, amíg az épület keleti oldaláról a pazar pesti kilátásban gyönyörködhetünk, addig pár lépéssel odébb, a másik oldalon a zavartalan nyugalomba érkezünk közvetlenül a védett parkerdő lábához.Az épület négyszintes, a pincétől a tetőtérig az alábbi alapterületekkel: 

Összes nettó alapterület: 819 m2 

Összes kültéri tartózkodótér, terasz, erkély, medence területe: 250 m2AZ "OKOSOTTHON" 9 SZOBÁS, 5 FÖRDŐSZOBÁS.

Az okosotthon technikai megoldások együttese, amelyek egymással együttműködve lehetővé teszik a házban működő különböző rendszerek és alrendszerek központi irányítását. A technikai megoldások (az elektronika, építészeti megoldások, automatizáció, informatika, távközlés) segítségével irányíthatják akár távolról, az interneten keresztül a hűtő- és fűtőrendszert, a garázsajtót, az ablakredőnyt, a különböző háztartási gépeket, a biztonsági rendszert stb. 

Ezt az egymással és a működtető személlyel hálózati kapcsolatban álló egyes fizikai tárgyakba és eszközökbe beágyazott elektronika, annak szoftvere, és az érzékelők (szenzorok) teszik lehetővé. Az okosotthon egy komplex számítógépes rendszer, amely képes érzékelni a környezetét, valamint a belső állapotokat és a ház különféle elektromos rendszereit úgy irányítani, hogy azok a lehető leghatékonyabban működjenek. KÜLSŐ ÉS BELSŐ TARTALOM: 

Az épület minimál stílusú architektúrája kiválóan illeszkedik a telek adottságaihoz. Az tervezett új építésű luxusingatlan a legújabb technológiával, a legmodernebb anyagokkal kerül megépítésre, A+ energetikai besorolással. 

A világítástechnika az esti órákban is kiemeli az épület egyedi arculatát. 

Az ingatlan a kíváncsi szemektől eldugottan épül, teljesen megőrizve intimitását és exkluzivitását. 

A belső terek szép tágasak, a szobák funkciójuk szerint különülnek el és könnyen átalakíthatók. 

Az épületben a szintenkénti közlekedést lift teszi kényelmesebbé, külön külső és belső medencével ellátott. GÉPÉSZET: 

Energiatudatos szempontok figyelembevételével megújuló energiaforrások, napelem, napkollektor-rendszer, hőszivattyú kerül kiépítésre. 

Elérhető a közel nulla rezsiköltség! 

A ház éves melegvíz fogyasztásának, akár a teljes ellátását is zöldenergiából lehet fedezni, valamint télen a fűtésrásegítést. További klímarendszer lehet gázkazán, padló-, fal és mennyezeti, kondenzációs, fan-coil. A szellőztetés légszivattyúval történik. EXTRÁK: 

Fűthető hidromasszázs medence, jakuzzi, borospince, egyedi megvilágítások, kandalló, központi porszívó, feszített víztükrű medence, választható márványburkolatok.A villaépület előértékesítési ára: 4 millió EUR.

 
Érdeklődés
 Dr. Vincellér Valéria
Az értékesítő:
Dr. Vincellér Valéria
City Cartel - XI. ker, Hegyalja út
+36-30-815-19-99
 
 
 
 
 
 
Küldés