Eladó iroda/üzlethelyiség Budapest X. ker, 380.000.000 Ft, 4.260 négyzetméter
380 mFt
Budapest X. ker,
eladó iroda/üzlethelyiség
Méret:
4.260 négyzetméter
Jelleg:
Iroda
Berendezés:
nincs megadva
Ingatlan adatai
Irodai azonosító:
10818030
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
iroda/üzlethelyiség
Jelleg:
iroda
Település:
Budapest X. ker
Alapterület:
4.260 négyzetméter
Ár:
380.000.000 Ft
Ingatlan azonosító:
9478229
Ingatlan leírás
Befektetők figyelmébe ! 

 

Az eladó Irodaház Budapest X.kerületében helyezkedik el. Környezetében ipari, kereskedelmi létesítmények, ill. többlakásos lakóingatlanok találhatóak. Az ingatlan több mint 3000 nm telken helyezkedik el, mely összközműves, szilárd burkolatú úton elérhető, tömegközlekedési eszközökkel és gépkocsival egyaránt jól megközelíthető. Az irodaház körbekerített, gépkocsi parkolási lehetőség adott kb. 120 db. autó részére. 

 

Az épület pince + fölszint + 8 emelet kialakítású. Az épület vasbeton vázszerkezetű, tégla kitöltő falazattal, a lapostető bitumenes szigetelőlemez fedésű, mely újszerű. Az épület fűtését és hűtését fan-coil rendszer biztosítja, a 4.emeleten elhelyezett gázkazánon, valamint a tetőn elhelyezett légkondicionáló berendezésen keresztül. Az épületben 3 lift üzemel, ebből az egyik a pincét és földszinti részt összekötő teherlift, két személyfelvonó a lépcsőház két oldalán a földszintet és a 7. emelet között közlekedik. A kialakított középső lépcsőház osztja ketté az egyes szinteket, innen két irányba középfolyósok találhatóak, melyekből irodák, tárgyalók és vizesblokkok nyílnak. A szintek kialakítása, megosztása módosítható, igény szerinti átalakításuk megvalósítható. 

A pince középfolyosós, melyből jelenleg raktárhelyiségek, és irattárak kerültek kialakításra. A földszintre a belépés üvegezett automata működtetésű ajtókon keresztül lehetséges. Itt található a recepció. A beléptető rendszer is kiépítésre került. Az épület teljes egészén az ablakok műanyag szerkezetűek, hőszigetelt üvegezéssel. A világítást az álmennyezetbe süllyeztett fénycsőarmatúrák biztosítják. 

 

A több  szintes irodaházból két szint eladó, melynek irányára a teljes berendezéssel együtt 380.000.000,.-Ft + ÁFA 

 

Ne hagyja ki ezt a kihagyhatatlan lehetőséget ! Kérem hívjon és tekintse meg az ingatlant ! 

 

Várom megtisztelő hívását ! 

 

Balogh Krisztián 

+36-30-815-2513 
Érdeklődés
Balogh Krisztián
Az értékesítő:
Balogh Krisztián
City Cartel - XI. ker, Hegyalja út
+36-30-815-25-13
 
 
 
 
 
 
Küldés