Eladó üdülő/nyaraló Dunaföldvár, 32.000.000 Ft, 120 négyzetméter
32 mFt
Dunaföldvár,
eladó üdülő/nyaraló
Méret:
120 négyzetméter
Szobák:
3
Jelleg:
Nyaraló
Ingatlan adatai
Irodai azonosító:
10821000
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
üdülő/nyaraló
Jelleg:
nyaraló
Település:
Dunaföldvár
Alapterület:
120 négyzetméter
Ár:
32.000.000 Ft
Ingatlan azonosító:
10147291
Szobák száma:
3
Telek terület:
2128
Telek terület típusa:
négyzetméter
Ingatlan leírás
Egyedülálló, rusztikus hangulatú, Duna-parti nyaralót kínálunk eladásra a csendes kisváros üdülő-övezetében. A vízparttól mindössze 40-50 méterre elterülő, 2.128 nm-es, gondozott, parkosított telken díszfák és díszcserjék biztosítják a természet közeli pihenést. A dús, zöldellő növényzet árnyékában megbúvó, 120 nm-es, kétszintes nyaraló  Porotherm téglából épült 2007-ben. A ház fedett teraszáról rendkívül tágas, világos, egy légterű nappali-étkezőbe lépünk, melynek autentikus hatást kölcsönöznek a pácolt fagerendák, egyedi gyártású, hőszigetelt nyílászárók. A központi helyiségből konyha, fürdőszoba és WC közelíthető meg. Az épület tetőterében elhelyezkedő társalgóból kettő, külön bejáratú hálószoba nyílik, a szobákhoz kapcsolódó erkélyekről csodálatos panoráma tárul elénk a Duna kéklő tükrére. A statikailag és esztétikailag egyaránt kifogástalan állapotban lévő ingatlan vízellátásáról saját vízellátó rendszer, fűtéséről modern, vízteres kandalló gondoskodik. A meleg vizet elektromos bojler állítja elő. A ház hátsó kertjében, termő gyümölcsfák árnyékában 20 nm-es, téglázott borospince húzódik meg, melynek száraz, hűvös klímája, valamint az itt található eszközök kiváló borok elkészítéséhez és tárolásához kínálnak lehetőséget. A borospincéhez kapcsolódó, 6 nm-es zöldségtároló a kertben termett zöldségek és gyümölcsök frissen tartására alkalmas

 

Az ingatlan teljes berendezése, a kert gondozásához szükséges kisgépek, valamint borászati eszközei az eladási ár részét képezik.  

 

Régi ár : 36 M.Ft.            Új ár: 32 M.Ft.

 

Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt Ügyfelei részére az eladó ingatlan forgalmi értékének meghatározásától, az ingyenes hirdetéseken és személyes bemutatáson keresztül, az energetikai tanúsítvány elkészítéséig és az adásvételi szerződés megszervezéséig.   

 

City Cartel ingatlaniroda, Dunaföldvár, Béke tér 7.

City Cartel ingatlaniroda, Paks, Dózsa György út.29.

 

Online ingatlanbemutatás!

https://youtu.be/vp9E0RnZk4M

 

 

 
Érdeklődés
 Vizler József
Az értékesítő:
Vizler József
City Cartel - XI. ker, Hegyalja út
+36-30-815-25-29
 
 
 
 
 
 
Küldés