Bemutatkozás

Kedves Érdeklődő!

A CITY CARTEL Buda Ingatlanközvetítő Iroda több éve sikeresen működő, folyamatosan bővülő, ember és ügyfélközpontú franchise partnerként BUDA és PEST kiemelt, közkedvelt, keresett, mindig jó befektetésnek számító kerületeivel (I., II., V., XI., XII., XIII.) és agglomerációjával foglalkozik a nagy ingatlan adatbázissal rendelkező City Cartel Országos Ingatlanközvetítő hálózaton belül, kiváló referens csapattal.
Három budai és egy pesti irodát működtetünk.
Külföldi ingatlanok (spanyol, thaiföldi, német, osztrák, olasz, dubai stb.) széles választékából is válogathat nálunk a kedves vevő.
Szolgáltatásunk teljeskörű: ha nálunk vásárol ingatlant, banksemleges és díjtalan hiteltanácsadással, hitelügyintézéssel, hétvégén is elérhető referensi és jogi háttérrel segítjük ügyfelünket.

Lakberendezőink is rendelkezésére állnak kézzelfogható, remek ötletekkel. Megbízható tervező, kivitelező céget is tudunk ajánlani Önnek.

AKÁR VÁSÁROLNA, AKÁR BÉRELNE, AKÁR ELADNA, AKÁR KIADNA INGATLANT a kis lakástól a luxus ingatlanokig és a nagy beruházásokig: NÁLUNK JÓ HELYEN JÁR.

Teljeskörű ügyvédi és Földhivatali ügyintézéssel állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére.

A nálunk lévő ingatlanokat külföldön is hirdetjük.

Angol partnerirodánkkal együttműködve közvetlenül kapcsolatban állunk angol, amerikai, orosz stb. befektetői csoportokkal.

AKCIÓ:
INGATLANAINK MEGVÁSÁRLÁSNÁL AZ ÜGYVÉDI MUNKADÍJAT (AZ IRODA ÜGYVÉDJÉNEK IGÉNYBEVÉTELE ESETÉN) AZ IRODA FIZETI.
(Az akcióban résztvevő ingatlanokat az ingatlan hirdetési szövege tartalmazza. Ahol ez nincs feltüntetve azok az ingatlanok nem szerepelnek az akcióban.)

Kínál, vagy keres?

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot - segítünk!
  • City Cartel - XI. ker, Hegyalja út
  • Budapest XI. ker, Hegyalja út 54.
  • +36-30-815-2500
  • email: buda@citycartel.hu

Vissza az előző oldalra >>