Eladó családi ház Budaörs 89 900 000 Ft

Leírás


CITYCARTEL

INTERNATIONAL LUXURY REAL ESTATE AGENCY

bemutatja:

 

Budaörs újonnan beépülő luxus üvezeti részén,kínálunk eladásra egy egyszintes, bruttó 68 nm-es, nappali + 2 szobás ingatlant. A ház nettó 59 nm, a terasza 18 nm, melyen felül hozzá tartozik egy 21 négyzetméteres padlástér, ami tárolásra kiválóan alkalmas és igény esetén be is építhető. Az ingatlan közel helyezkedik el a városhoz, mégis nyugodt, csendes környezetben található egy zsákutcában, amely erdei hangulatot és panorámát kínál. A jó elhelyezkedése mellett, a maga kis mézeskalács stílusával a ház kifejezetten a természet szerelmeseinek ajánlott.

 

Az ingatlant eredetileg a tulajdonosok vásárolták saját részre és teljes körűen felújították 2016-ban. A berendezését a terület egyedi természeti adottságaihoz, az ingatlan méretéhez és a csodálatos kilátáshoz igazították, enyhe vintage stílusban.

 

A rezsi költségei rendkívül kedvezőek, körülbelül 20-25 ezer Ft körüli összegben mozognak, beleértve a fát, a villanyt, a vizet, a csatornát és a szemétszállítást. Gáz bevezetése megtörtént az ingatlanba, de jelenleg használaton kívül van.

 



A kellemes hőmérsékletet a padlófűtés biztosítja, de igény esetén tovább fokozhatjuk a téli atmoszférát a fatüzelésű kandalló használatával.

 

Az ingatlan rövid időn belül költözhető és akár bútorozottan is megvásárolható. A telken belül két nagy méretű gépkocsibeálló található, mellettük két fedett tároló, melyek ideálisak kerti eszközök tárolására. A teraszhoz egy kerti kemence is tartozik. 

 

Az ingatlan két oldalról is aszfaltos útról közelíthető meg, amik közül az egyik mögött közvetlenül a népszerű pilisi parkerdő terül el, ahol számtalan kirándulási lehetőség nyílik. Ezáltal 2 percnyi sétával találkozhatunk vadregényes erdei állatokkal, őzekkel és mókusokkal is.

 

Irányár: 89,9 M Ft

 

ÜDVÖZLETTEL:

Frank Szabina

+3630 815 2516

frank.szabina@citycartel.hu

ÉRTÉKESÍTÉSI MUNKATÁRS - SALES ASSOCIATE

www.citycartel.hu

1118 BUDAPEST, HEGYALJA ÚT 54.

1026 BUDAPEST, SZILÁGYI ERZSÉBET FASOR 121.

BUDAGYÖNGYE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT

 

Családi ház részletei

Ár: 89 900 000 Ft
Méret: 68 négyzetméter
Azonosító: 11321004
Irodai azonosító: 10824187
Telek: 352 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Könnyűszerkezetes
Fűtés jellege: Egyéb
Komfort fokozat: Összkomfort
Egész szobák: 1
Fél szobák: 2