Eladó családi ház Etyek 289 000 000 Ft

Leírás


C I T Y C A R T E L INTERNATIONAL LUXURY REAL ESTATE AGENCY bemutatja

 

LUXUS CSALÁDI HÁZ BOROSPINCÉVEL ELADÓ ETYEKEN



 

2023-ban született, gondosan megtervezett és minőségi építőanyagok felhasználásával létrehozott, két emeletes rezidencia várja leendő gazdáját.

Az épület magában hordozza a szépség és funkcionalitás harmóniáját, amelyet odaadó tervezés és kivitelezés jellemez.

A garázs földbe építve két autó, tároló és mosókonyha részére kínál helyet.

 

Az emelet, -földszint- alkotja az életteret,így kényelmes és praktikus otthont ad az itt élőknek.

Itt található a lenyűgöző amerikai konyhás nappali, melyet egyedi konyhabútor díszít, valamint három hálószoba, gardrób és két fürdőszoba. Hatalmas ablakok és a kijárat a fedett teraszra közel hozza a természetet az otthon melegéhez. A fürdőszobák exkluzív kialakításukkal kényelmet és luxust sugároznak, a kisebbikben zuhanyzó, a nagyobbikban pedig egy hatalmas üvegezett sarokkád várja az új lakókat.

 

A házhoz tartozik egy 72 négyzetméteres terasz a kert felé, valamint egy 35 négyzetméteres terasz is. A teraszok kialakítása, az autóbejárat térkövezése és a kert rendezése még folyamatban van, lehetőséget adva az új tulajdonosnak személyre szabni és saját stílusára formálni ezeket a területeket.

A kert kiváló adottságokkal rendelkezik, biztosítva ezzel nemcsak a magánélet védelmét, hanem lehetőséget adva további gyümölcsfák és szőlőültetvény telepítésére is. A nagy méretű telek tovább bővíthető egyéb építményekkel is.

Az ingatlan részét képezi egy különálló présház is, melyben egy 1873-ból származó működő prés és egy borospince kapott helyet. A présház galériája vendégfogadásra lett tervezve, így egyedi és különleges élményeket kínál az új tulajdonosnak és vendégeinek.



 

Etyek, ahol ez a különleges otthon található, mindössze 20 perces autóútra fekszik Budapesttől. A távolsági buszmegálló mindössze két perces sétára van, így könnyedén elérhető az Etele tér is. Bár a kerti medence nem tartozik az árhoz, lehetőség van kialakítására, hogy még kellemesebbé tegye az otthont a nyári hónapokban. Engedje, hogy ez a varázslatos otthon Öné legyen, ahol a luxus és a természet közötti harmónia egységbe fonódik!

Az ár a jelenlegi készültségi szintre vonatkozik.

289.000.000 Ft

 

Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, szeretettel várom a hívását

 

Frank Szabina

Ingatlan értékesítési munkatárs

+36 30 815-2516

frank.szabina@citycartel.hu

CITY CARTEL BUDA Kft.

1118 Budapest, Hegyalja út 54

Budagyöngye Bevásárlóközpont

1026 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 121

Családi ház részletei

Ár: 289 000 000 Ft
Méret: 261 négyzetméter
Azonosító: 11294679
Irodai azonosító: 10823947
Telek: 3300 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Komfort fokozat: Dupla komfort
Kor: Új építésű
Egész szobák: 2
Fél szobák: 2