Eladó lakás Budapest II. ker 164 900 000 Ft

Leírás


C I T Y C A R T E L

INTERNATIONAL LUXURY REAL ESTATE AGENCY

bemutatja:

 

 

Biztonság és Exkluzivitás Egy Zárt Lakóparkban

Ismerje meg ezt az első emeleti, 88 négyzetméteres, nappali és 3 hálószobás, 2 fürdőszobás, kiváló állapotú lakást, melyet egy hangulatos erkéllyel kínálunk eladásra Budapest II. kerületének legelőkelőbb részén.

 

Természetes Fény és Tágas Elrendezés

Élvezze a déli tájolás által biztosított meleg otthoni hangulatot és a bőséges természetes fényt. A lakás praktikus elrendezése magában foglal egy erkélyes nappalit étkezővel, modern konyhával, zuhanyzós fürdőszobával, valamint egy ajtóval lezárható privát lakrészt, amely 3 hálószobát, kádas fürdőszobát és külön mosdót tartalmaz.

 

Pihenés és Kényelem a Fedett Loggián

Fedezze fel a nappaliból nyíló, fedett loggia adta lehetőségeket, amely ideális hely a pihenésre, a szabadtéri étkezésekhez és a bútorok biztonságos tárolásához.

 

Sokoldalú Alaprajz és Kényelmi Funkciók

Alakítsa ki álmai tágas amerikai konyhás nappaliját ebben a sokoldalú lakásban. A lakáshoz tartozik egy külön tároló helyiség is, növelve a kényelmet.

 

Lakóparki Előnyök: Parkolás és Békés Környezet

Élvezze a saját parkolóhely nyújtotta kényelmet és a havi 17,000 forintos közös költséget, amely magában foglalja a kertész díját és a karbantartási alapot is. A lakópark csendes, békés és biztonságos, tökéletes hely a kikapcsolódásra.

 

Kiváló Elhelyezkedés

A lakás könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel, a Rózsadomb Bevásárlóközpont csak egy rövid sétára található.

 

Ne maradjon le erről a ritka lehetőségről ebben a keresett lakóparkban!

 

 

 

 

CITYCARTEL - International Luxury Real Estate Agency

A CITYCARTEL Magyarország legnagyobb luxus ingatlaniroda hálózata, több mint 23 éve foglalkozik professzionális ingatlanközvetítéssel belföldön és külföldön. A több ezres exkluzív portfólióban a belföldi és külföldi ingatlanpiac legjobb ingatlanjai találhatóak. 

A CITYCARTEL ingatlanirodák szeretettel várják Önt is országszerte.

 

Lakás részletei

Ár: 164 900 000 Ft
Méret: 88 négyzetméter
Azonosító: 11309756
Irodai azonosító: 10824006
Emelet: 1. emelet
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Ingatlan állapota:
Komfort fokozat: Dupla komfort
Egész szobák: 4

Egyéb jellemzők

  • Lift